• Floridadreef 58a Utrecht (Op afspraak)

Optimaliseer Werk en Welzijn met de Actiforce Steelforce Pro 470 SLS

In de wereld van productiviteit en gezond werken is het essentieel om te investeren in hoogwaardige apparatuur die zowel functioneel als duurzaam is. De Actiforce Steelforce Pro 470 SLS is precies zo’n product dat de lat hoger legt en u helpt om uw werkprestaties te optimaliseren terwijl u ook aan uw gezondheid denkt. Met indrukwekkende specificaties en een modern ontwerp tilt dit verstelbare zit-sta bureau uw werkleven naar een hoger niveau.

Het Ultieme Prestatiegerichte Zit-Sta Bureau

De Actiforce Steelforce Pro 470 SLS is een indrukwekkend staaltje technologie en design, ontworpen om uw werkroutine te verbeteren en uw algehele welzijn te bevorderen. Hier zijn enkele opvallende kenmerken die u zullen overtuigen:

1. Verstelbare Hoogte voor Iedereen

 • Het bureau kan worden aangepast van 61 cm tot 128 cm, waardoor zowel kortere als langere gebruikers optimaal kunnen profiteren van hun werkplek. Dit maakt het een uitstekende keuze voor kantoren met diverse medewerkers, ongeacht hun lengte.

2. Stijlvol en Duurzaam Frame

 • De Actiforce Steelforce Pro 470 SLS is verkrijgbaar in drie aantrekkelijke kleuren: zilver, wit en zwart. Het frame is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook uiterst duurzaam, zodat u jarenlang plezier zult beleven aan uw investering.

3. Elektrische Precisie met 2 Stille Motoren

 • Met twee krachtige en geruisloze motoren die slim zijn weggewerkt in het frame, kunt u de hoogte van het bureau nauwkeurig aanpassen met een indrukwekkende snelheid van 3,9 cm per seconde. Dit betekent dat u moeiteloos kunt overschakelen tussen zitten en staan, of elke hoogte daartussenin.

4. Geschikt voor Gebruikers van Elke Lengte

 • Ongeacht of u kort of lang bent, dit bureau is geschikt voor iedereen, met een maximale gebruikerslengte van 210 cm. Dit maakt het ideaal voor kantoren met medewerkers van verschillende lengtes.

5. Breedteverstelling voor Extra Comfort

 • Het bureauframe kan ook in de breedte worden versteld, zodat u altijd de perfecte pasvorm kunt vinden voor uw werkruimte en behoeften.

6. Stil en Stabiel

 • Dankzij het uiterst stille en stabiele frame kunt u ongestoord werken, zonder storende geluiden of schommelingen.

7. Compatibel met Memory Master

 • Voor degenen die nog meer gemak willen, is de Actiforce Steelforce Pro 470 SLS compatibel met Memory Master, waarmee u uw favoriete hoogte-instellingen kunt opslaan voor een naadloze werkomgeving.

8. Duurzame Garantie

 • U kunt met vertrouwen investeren in de Actiforce Steelforce Pro 470 SLS, omdat deze wordt geleverd met een solide garantie van 2 jaar. Dit toont het vertrouwen van de fabrikant in de kwaliteit en duurzaamheid van dit product.

Kortom, de Actiforce Steelforce Pro 470 SLS biedt u de ultieme combinatie van functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Of u nu uw werkplek wilt optimaliseren, uw welzijn wilt bevorderen, of beide, dit verstelbare zit-sta bureau zal uw werkleven transformeren. Aarzel niet langer en investeer vandaag nog in uw gezondheid en prestaties met dit geweldige bureau. Het is de perfecte metgezel voor iedereen die streeft naar een betere, gezondere werkomgeving.

Bekijk / Bestel hem hier: Actiforce Steelforce Pro 470 SLS

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Zoeken

  Bekijk ook

  Nen keuring logo

  Wat is NPR en wat is NEN Normering

  Het belang van veiligheid en ergonomie op de werkplek kan niet genoeg benadrukt worden. Een cruciaal onderdeel van een gezonde werkomgeving zijn de kantoormeubelen die we dagelijks gebruiken. Om ervoor [...]
  Lees Verder

  Volg ons

  Activework Kantoormeubelen Utrecht Logo

  Vragen of telefonisch bestellen?

  • Floridadreef 58A, 3565 AM Utrecht
  • Info@activework.nl

  Abonneer op onze nieuwsbrief

  Volg ons

  Openingstijden

  • Ma t/m Vr:
   Alleen op afspraak

   Za t/m Zo:
   Alleen op afspraak

  Open chat
  1
  Stel uw vraag direct via WhatsApp!