Service

Reiniging

Ook kunt u terecht bij ons voor het professioneel reinigen van bureaustoelen en / of andere kantoorstoelen. Ook kijken we gelijk of alle functies nog optimaal werken en kunnen wij waar nodig de stoel repareren.

Opkoop / Inruil Kantoormeubilair

Op zoek naar de inkoop van kantoormeubelen? We kopen meubelen in die jij niet meer nodig hebt, en die wij weer goed kunnen gebruiken in ons assortiment. We vinden het vooral belangrijk dat de meubels nog goed van kwaliteit zijn, waardoor andere bedrijven daar nog jaren met veel plezier gebruik van kunnen maken.

Lees hier meer informatie.

Bezorging en Montage

Wij beschikken over vakkundige installatie en montage. Op de afgesproken dag leveren en monteren wij door uw bestelling af. De monteurs zorgen bij u thuis voor een feilloze bezorging en een vakkundige installatie en montage. Uiteraard voeren zij al het verpakkingsmateriaal voor u af. U heeft er geen omkijken aan.

Verhuizing

Wij leveren verschillende professionele services, waaronder het verhuizen van complete kantoorinrichtingen.  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Opnieuw Stofferen

Met herstofferen verlengt u de levensduur van uw bureaustoel en bespaart u kosten. Het is vaak onnodig om een nieuwe bureaustoel te kopen, omdat uw huidige bureaustoel nog van voldoende kwalitatieve waarde is. Indien nodig repareren of vervangen wij de vulling. Dit noemt men refurbishen.

Bezemschoon Opleveren

Ook helpen wij bedrijven bij het leegruimen van een bedrijfspand. Snel en efficiënt! Goed om te weten, wij gaan zorgvuldig met de inboedel om. Als u dat wilt kunnen wij ook een deel van de inboedel verhuizen en een deel afvoeren. Wat niet meer bruikbaar is, zullen wij zoveel mogelijk recyclen.