• Floridadreef 58a Utrecht (Op afspraak)

Bladkleuren

Naast de 11 bladkleuren die wij standaard op voorraad hebben, heb je ook de keuze uit een groot assortiment aan kleuren die enkel op aanvraag geleverd worden. Net als onze andere bladen hebben ze een dikte van 25mm en zijn ze afgewerkt met een pvc-rand van 2mm. Houd er echter rekening mee dat de levertijd van bladen in andere kleuren 6 tot 8 weken bedraagt en dat er mogelijk een meerprijs voor de kleur in rekening kan worden gebracht. Neem daarom voor het bestellen van een kleur die hier niet staat afgebeeld contact met ons op voor de actuele levertijd en prijs van de gewenste bladkleur.
Meer kleuren zoeken
Bij ons kunt u kiezen uit een zeer groot assortiment bladkleuren. De dikte van deze bladen is 25mm, en de bladen zijn afgewerkt met een afgeronde 2mm dikke pvc-rand.
De toplaag is voorzien van een geïmpregneerde melamine harslaag ter bescherming.

Om invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze leverancier zowel FSC als PEFC gecertificeerd. Levering van orders onder deze certificering biedt u de garantie dat de houtproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. Het beheer van deze bossen voldoet aan normen, op basis van internationaal overeengekomen

Staat de gewenste bladkleur er niet tussen? Vraag ons dan voor een overzicht van alle overige bladkleuren die wij kunnen leveren. Denk hierbij niet alleen aan "hout" kleuren, maar ook bijvoorbeeld Anti Fingerprint zwart en diverse marmer varianten horen tot de mogelijkheden!
Activework Kantoormeubelen Utrecht Logo

Vragen of telefonisch bestellen?

  • Floridadreef 58A, 3565 AM Utrecht
  • Info@activework.nl

Abonneer op onze nieuwsbrief

Volg ons

Openingstijden

  • Ma t/m Vr:
    Alleen op afspraak

    Za t/m Zo:
    Alleen op afspraak

Open chat
1
Stel uw vraag direct via WhatsApp!